INFORMACIÓ COLÒNIES I CAMPAMENTS 2021!

Després d’un any sense colònies i campaments, aquest estiu tornem amb més força que mai! Tenim moltes ganes de compartir un altre estiu de lleure amb tots i totes vosaltres. Us agraïm la confiança que ens heu donat fins al moment i esperem retrobar-nos amb la mateixa il·lusió, ganes i entusiasme.

Pròximament publicarem les bases d’inscripcions i anirem actualitzant la informació en relació a la normativa i les mesures de prevenció per la Covid-19.

Inscripcions Casals d’Estiu 2021 obertes!

Famílies! Iniciem el període d’INSCRIPCIONS al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Es tracta d’un any excepcional on s’adoptaran les mesures necessàries per garantir la salut i el benestar, tant físic com emocional, dels infants. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social, sense ànim de lucre. 

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es. 

Els casals de La Pinya, Petits Dracs, Sarau i Escàndol s’ofereixen en dos espais, l’Escola de La Vila i l’Escola Camins, per tal que puguem oferir el màxim de places possibles i així vetllar perquè cap infant es quedi sense casal aquest any. 

Per a més informació: Envieu-nos un correu a coordinadora.casal@gmail.com o truqueu al 606046849 (A partir de l’1 de maig). 

És molt important que consulteu els docuements que adjuntem a continuació abans de realitzar la inscripció. Aquests són provisionals, ja que de moment no ha sortit la normativa corresponent a aquest any. Anirem actualitzant la informació a mesura que anem rebent les restriccions i normatives aprovades per la Generalitat de Catalunya i el Procicat. 

Consulteu les Mesures de prevenció 2021 que es duran a terme als nostres casals. 

Consulteu la normativa d’inscripcions. 

 

 

Període d’inscripcions online!

Famílies! No us despisteu que demà comença el període d’inscripcions per tots els Casals d’Estiu que oferim aquest any 2021.

Disposeu de tota la informació al link que trobareu a continuació:

INFORMACIÓ: CASALS DE COORDINADORA DE LLEURE DEL PLA DE L’ESTANY 2021

Tenim moltes ganes de veure’us, no us ho perdeu!

INFORMACIÓ CASAL D’ESTIU DE COORDINADORA 2021!

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA DE LLEURE DEL PLA DE L’ESTANY 2021

Famílies! Teniem moltes ganes d’anunciar-vos que aquest estiu podrem tornar a gaudir d’un estiu de lleure plegats! Molts atents i atentes que us portem notícies fresques:

El pròxim divendres 23 d’abril s’inicia el període d’inscripcions al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Des de l’any passat vivim temps incerts i exepcionals però continuarem adoptant les mesures necessàries per garantir la salut i el benestar, tant físic com emocional, dels infants. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social, sense ànim de lucre.

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es.

Això no és tot, continuen les novetats, aquest any oferim un noy casal: Sarau, destinat a infants de Cicle Mitjà. Hem decidit desdoblar grups per oferir el màxim de places possibles, així com poder adaptar-nos al màxim a les necessitats de tots els infants.A més a més, per seguir apostant i oferint el màxim de places possibles, perquè cap infant es quedi sense casal, els casals de La Pinya, Petits Dracs, Sarau i Escàndol s’ofereixen en dos espais, l’escola de La Vila i l’escola Camins.

Per a més informació:

Contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic (coordinadora.casal@gmail.com) o via mòbil (606046849). El mòbil s’obrirà a partir de l’1 de maig. 

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres, us seguim informant de tot plegat!