EI, GENT!!! en breu ENGEGUEM MOTORS!!!!

Hola eigenteros i eigenteres! el final de l’estiu cada dia és més evident… els dies  s’escurcen, el fred comença a fer acte de presència, les vacances s’acaben… i amb el final de les vacances comença un nou curs!
Que sapigueu que els monitors i monitores ja estem començant a engegar motors i estem preparant les noves activitats d’aquest curs 2012-2013!
Esperem que després d’unes colònies genials i inoblidables, la major part de vosaltres vingueu a participar a l’esplai d’hivern! L’horari és el de sempre, cada dissabte de 4 a 2/4 de 8 (16:00-19:30 h) i el local és l’antic local de Comissions Obreres (CCOO, encara que per nosaltres sigui COCO, jeje), situat a la plaça Servites (al costat de Correus).
Us anunciem que enguany l’esplai començarà abans que la resta d’anys, concretament començarem les nostres activitats el dissabte 29 de Setembre de 2012. Les inscripcions es podran fer el mateix dissabte 29 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre (19.30h).
També us recordem que si teniu algun amic o amiga que vulgui provar si li agrada venir a esplai o no (que segur que li agradarà, jeje), el podeu portar i que ho provi, sense cap mena de compromís.
I finalment anunciar-vos que ,a més a més de la pàgina de facebook que tenim l’entitat, ara també ens podreu trobar a twitter. Com podeu veure, Ei, Gent! està totalment integrat dins el món de les noves tecnologies!
Bé, i res més! que us esperem a tots amb els braços ben oberts i amb un munt d’activitats i excursions per fer aquest nou curs! i que acabeu d’aprofitar els dies que us queden de vacances!
Una abraçada!
– els monitors i monitores-
 
P.D. Els nois i noies de 3er o 4rt d’ESO que vulgueu formar part del grup de joves podeu apuntar-vos-hi enviant un correu a: associacioeigent@gmail.com o bé afegint-nos al Facebook!