INFORMACIÓ CASAL D’ESTIU DE COORDINADORA 2021!

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA DE LLEURE DEL PLA DE L’ESTANY 2021

Famílies! Teniem moltes ganes d’anunciar-vos que aquest estiu podrem tornar a gaudir d’un estiu de lleure plegats! Molts atents i atentes que us portem notícies fresques:

El pròxim divendres 23 d’abril s’inicia el període d’inscripcions al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Des de l’any passat vivim temps incerts i exepcionals però continuarem adoptant les mesures necessàries per garantir la salut i el benestar, tant físic com emocional, dels infants. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social, sense ànim de lucre.

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es.

Això no és tot, continuen les novetats, aquest any oferim un noy casal: Sarau, destinat a infants de Cicle Mitjà. Hem decidit desdoblar grups per oferir el màxim de places possibles, així com poder adaptar-nos al màxim a les necessitats de tots els infants.A més a més, per seguir apostant i oferint el màxim de places possibles, perquè cap infant es quedi sense casal, els casals de La Pinya, Petits Dracs, Sarau i Escàndol s’ofereixen en dos espais, l’escola de La Vila i l’escola Camins.

Per a més informació:

Contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic (coordinadora.casal@gmail.com) o via mòbil (606046849). El mòbil s’obrirà a partir de l’1 de maig. 

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres, us seguim informant de tot plegat!