PAGAMENTS CASALS D’ESTIU 2015

Bona tarda, tal i com vam quedar amb tots els que vau venir a apuntar els vostres fills i filles els passats dies 15 i 16 de maig us indiquem a continuació les maneres que teniu per a fer el pagament dels torns del casal on vau apuntar el vostre fill/a.

INSTRUCCIONS PAGAMENT 2015

Com podeu apreciar al document adjunt, heu de fer-hi constar el nom del participant i també el número d’identificació que apareix al capdamunt del rebut que us vam donar (ID).
El total a pagar també el podeu trobar en el mateix rebut que us vam donar.

Els terminis per a realitzar els pagaments són els següents:
- pagament sencer: cal pagar la totalitat abans del 5 de juny de 2015
- pagament fraccionat: cal pagar el 50% de la totalitat abans del 5 de juny i la resta abans del 3 de juliol del 2015.

Un cop fets els pagaments haureu de portar el rebut que us donaran al banc o bé el resguard que us imprimiu vosaltres mateixos (si ho feu a través de la línia oberta o similar) els dimecres o divendres de 16:00h a 19:30h a l’Oficina Jove Cal Drac (planta inferior, despatx de Coordinadora).
Si us és més còmode també ens els podeu fer arribar escanejats per correu electrònic al correu de casal d’estiu: coordinadora.casal@gmail.com

En cas de dubte podeu escriure un correu a coordinadora.casal@gmail.com i tan aviat com puguem us contestarem.

Moltes gràcies per la vostra confiança i per creure en el lleure a través de les nostres activitats.

SORTEIG COLÒNIES I CAMPAMENTS I INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU

Atenció famílies! us recordem dues coses molt importants!

La primera d’elles és que aquest proper divendres 15 de maig, a les 20:30h a l’Oficina Jove Cal Drac tindrà lloc el SORTEIG DE LES PLACES de les colònies i campaments 2015! Per tots aquells que ho desitgeu, podeu assistir per viure el sorteig de manera presencial i saber al moment si heu obtingut una plaça a les colònies i campaments!
Qui no pugui venir que no pateixi, perquè un cop fet el sorteig es procedirà a enviar per correu electrònic el llistat de tots aquells que han obtingut plaça, juntament amb els passos a seguir a partir d’aquell moment!

La segona cosa que us volem recordar és que aquest mateix divendres dia 15, de les 19:00h a les 21:00h hi haurà les INSCRIPCIONS GENERALS presencials dels casals d’estiu 2015 a l’Oficina Jove Cal Drac.
Els altres dies que us podeu venir a inscriure-us són els següents:
- dissabte 16 de maig de 11:00h a 13:00h
- divendres 29 de maig de 19:00 a 21:00h
- dissabte 30 de maig de 11:00h a 13:00h

Us hi esperem a tots!

Publicitat Casals d’Estiu 2015

Hola famílies! per fi tenim la publicitat dels casals que us oferim des de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany corrent pels carrers de la comarca!

Si no sabeu què fer aquest estiu i voleu viure una experiència inoblidable no ho dubteu! Als casals de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany hi trobareu monitors qualificats, amb experiència, treballadors i que creuen en una societat millor! La nostra eina educativa és el joc! i què millor que utilitzar-lo als centenars d’activitats que hem preparat per aquest estiu!

Us hi esperem a tots! Si busqueu un casal on s’imparteixi LLEURE DE QUALITAT no ho dubtis! Els casals de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany és el que estàs buscant!

resum casals

 

VAQUIPANDIS            CAMÓS                SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR

PALOL DE REVARDIT                                         ESPA’T

FONTCOBERTA                                       ESPONELLÀ

JOVES BANYOLES           LA VILA                     ESCÀNDOL

Si cliqueu sobre cada nom del casal hi trobareu tota la informació.