Inscripcions Casals d’Estiu 2021 obertes!

Famílies! Iniciem el període d’INSCRIPCIONS al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Es tracta d’un any excepcional on s’adoptaran les mesures necessàries per garantir la salut i el benestar, tant físic com emocional, dels infants. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social, sense ànim de lucre. 

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es. 

Els casals de La Pinya, Petits Dracs, Sarau i Escàndol s’ofereixen en dos espais, l’Escola de La Vila i l’Escola Camins, per tal que puguem oferir el màxim de places possibles i així vetllar perquè cap infant es quedi sense casal aquest any. 

Per a més informació: Envieu-nos un correu a coordinadora.casal@gmail.com o truqueu al 606046849 (A partir de l’1 de maig). 

És molt important que consulteu els docuements que adjuntem a continuació abans de realitzar la inscripció. Aquests són provisionals, ja que de moment no ha sortit la normativa corresponent a aquest any. Anirem actualitzant la informació a mesura que anem rebent les restriccions i normatives aprovades per la Generalitat de Catalunya i el Procicat. 

Consulteu les Mesures de prevenció 2021 que es duran a terme als nostres casals. 

Consulteu la normativa d’inscripcions.