Demà comença el període d’inscripcions del CASAL 2020

Famílies, recordeu que demà comença el període d’inscripcions per aquest any. És un any d’exepcionalitat, per aquest motiu us demanem que us llegiu molt bé els documents de mesures de prevenció  i de normativa d’inscripcions.

Trobareu més informació i el link per realitzar la inscripció a la pestanya de CASALS D’ESTIU.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos tots i totes juntes de nou!

Informació per demanar la BECA DE LLEURE PER TOTHOM.

Tot a punt perquè pugueu demanar la beca per als casals d’estiu integrats dins del programa de Lleure per Tothom.

De l’1 al 12 de juny podeu presentar la vostra sol·licitud online a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Banyoles o a través de la web de l’Oficina Jove Cal Drac.

ATENCIÓ! Les famílies que sol·liciteu la beca de lleure per tothom, no heu d’efectuar el pagament del casal fins que no rebeu la carta de l’ajuntament amb l’import exacte a pagar. 

Per a més informació: Web Oficina Jove del Pla de l’Estany

INFORMACIÓ DEL CASAL DE COORDINADORA 2020!

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA 2020

El pròxim dilluns 1 de juny s’inicia el període d’inscripcions al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Es tracta d’un any excepcional on s’adoptaran les mesures necessàries per garantir la salut i el benestar, tant físic com emocional, dels infants. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social, sense ànim de lucre.

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es.

Els casals de La Pinya, Petits Dracs i Escàndol s’ofereixen en dos espais, l’escola de La Vila i l’escola de Can Puig, per tal que puguem oferir el màxim de places possibles i així vetllar perquè cap infant es quedi sense casal aquest any.

Per a més informació:

Consulteu les mesures de prevenció que es duran a terme als nostres casals.

Consulteu la normativa d’inscripcions  que adoptarem enguany.

Us adjuntem la pàgina web on es recull tota la informació, recollida per la Direcció General de Joventut, relacionada amb l’organització de les activitats de lleure educatiu corresponent a l’estiu 2020.

És convenient que us llegiu tota la informació abans de realitzar la inscripció!

Casal d’estiu 2020

Us recordem que seguim treballant per poder gaudir d’un altre estiu de lleure amb tots vosaltres!

Estigueu ben atents/es a les nostres xarxes socials. Esperem donar-vos tota la informació necessària ben aviat!

Per a nosaltres el lleure és un estil de vida al qual no volem renunciar. Volem seguir aprenent dels infants i amb els infants, volem seguir vivint en aquest món i volem seguir gaudint i fent gaudir durant molt més temps.
Comunicat AjBNY 280420