PREINSCRIPCIÓ COLÒNIES I CAMPAMENTS 2023

Atenció famílies! A partir d’avui dimeres 26 d’abril a les 12:00h podeu fer la preinscripció de colònies i campaments entrant al següent link:

PREINSCRIPCIÓ COLÒNIES I CAMPAMENTS OO 2023

AQUÍ TENIU TOTA LA INFORMACIÓ.

Recordeu que és important llegir les bases de colònies i campaments 2023 abans de fer la preinscripció! 

Un estiu més que passarem de colònies i campaments amb tots/es vosaltres! Com sempre amb la mateixa il·llusió i amb més ganes que mai!!!

INSCRIPCIÓ CASAL D’ESTIU 2023

Viu l’estiu amb Coordinadora. Tot un món de lleure el teu abast!

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA DE LLEURE DEL PLA DE L’ESTANY 2023

(Feu click damunt el títol per veure la informació)

Famílies! Ara sí que sí, engeguem motors. A partir d’avui ja podeu fer la INSCRIPCIÓ als nostres casals d’estiu d’enguany. Recordeu que teniu temps per inscriure-us fins al 21 de maig, no badeu!

Aquest any ens trobareu a Banyoles, Porqueres, Camós, Serinyà i Esponellà. Mireu la informació per veure les dates en què s’ofereix cada casal i els grups d’edat!

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre I3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels infants i als seus interessos! Apostem pel LLEURE DE QUALITAT!

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLIC AQUÍ

Per a més informació:

Contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic (coordinadora.casal@gmail.com) o via mòbil (606046849). El mòbil s’obrirà a partir de l’1 de maig.