St Jordi!

Paradeta de St. Jordi de Femtram

Paradeta de St. Jordi d'Ei, Gent!

Podeu trobar els esplais Ei, Gent! i  Femtram a la placa major de banyoles durant el dia d’avui per finançar els respectius projectes i donar-se a conèixer un xic més!

 

Escambell vol anar de colònies amb els pares!!!

Ets pare o mare?

O encara sense fills?

Amb parella? Solter? Soltera?

Sigui el que sigui…

Tens ganes de venir de colònies?

La idea és disfrutar d’un cap de setmana per poder fer totes aquelles activitats, jocs, dinàmiques, gimcanes,… que solem fer amb els nanos! Aquest cop, és clar, sense ells!  

REUNIÓ INFORMATIVA:

Diumenge 13 de Gener a les 20:00 al Centre Cívic de Porqueres.

Les dates proposades per la sortida:

    • 16 i 17 de febrer (penúltim cap de setmana de febrer)

    • 23 i 24 de febrer (últim cap de setmana de febrer)

  • 2 i 3 de març (primer cap de setmana de març)

 

Moltes ganes i motivació!!!!!

Per a qualsevol dubte ens trobareu a: escambellencs@gmail.com o al

669.050.671

Els monitors i monitores d’Escambell

EI, GENT!!! en breu ENGEGUEM MOTORS!!!!

Hola eigenteros i eigenteres! el final de l’estiu cada dia és més evident… els dies  s’escurcen, el fred comença a fer acte de presència, les vacances s’acaben… i amb el final de les vacances comença un nou curs!
Que sapigueu que els monitors i monitores ja estem començant a engegar motors i estem preparant les noves activitats d’aquest curs 2012-2013!
Esperem que després d’unes colònies genials i inoblidables, la major part de vosaltres vingueu a participar a l’esplai d’hivern! L’horari és el de sempre, cada dissabte de 4 a 2/4 de 8 (16:00-19:30 h) i el local és l’antic local de Comissions Obreres (CCOO, encara que per nosaltres sigui COCO, jeje), situat a la plaça Servites (al costat de Correus).
Us anunciem que enguany l’esplai començarà abans que la resta d’anys, concretament començarem les nostres activitats el dissabte 29 de Setembre de 2012. Les inscripcions es podran fer el mateix dissabte 29 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre (19.30h).
També us recordem que si teniu algun amic o amiga que vulgui provar si li agrada venir a esplai o no (que segur que li agradarà, jeje), el podeu portar i que ho provi, sense cap mena de compromís.
I finalment anunciar-vos que ,a més a més de la pàgina de facebook que tenim l’entitat, ara també ens podreu trobar a twitter. Com podeu veure, Ei, Gent! està totalment integrat dins el món de les noves tecnologies!
Bé, i res més! que us esperem a tots amb els braços ben oberts i amb un munt d’activitats i excursions per fer aquest nou curs! i que acabeu d’aprofitar els dies que us queden de vacances!
Una abraçada!
– els monitors i monitores-
 
P.D. Els nois i noies de 3er o 4rt d’ESO que vulgueu formar part del grup de joves podeu apuntar-vos-hi enviant un correu a: associacioeigent@gmail.com o bé afegint-nos al Facebook!

Festa escambell 20 anys!

Programació:
17h – Gimcana per a pares i nens
19h – Passe de fotos
20h – Sopar (amanida, pa amb tomàquet, pollastre a l’ast, butifarra i postres)
23h – Concert amb:

Rescat
Mc Millan
El Germà Negre

Data: 15/9/2012
Lloc: Can carreres (Porqueres)
Venda d’entrades: Espai Jove Cal Drac ( Banyoles), Taverna d’Smaug (Banyoles) i Centre Cívic Porqueres
Preu: Adult 12€, nens 8€ (a partir del dia 7/9/2012 adult 15 i infant 11€)