INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU!

Us recordem a tots que aquest proper divendres 29 de maig de 19:00h a 21:00h i dissabte 30 de maig d’11:00h a 13:00h tindran lloc les segones inscripcions generals per als casals de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany.

Ens podreu trobar per realitzar la vostra inscripció a qualsevol dels nostres casals a l’Ofincina Jove Cal Drac (al costat del Camp de Futbol Vell) els dies i horaris indicats a dalt.

Recordeu que per formalitzar la inscripció heu de portar la targeta de la seguretat social fotocopiada.

Moltes gràcies a tots i fins divendres!

PAGAMENTS CASALS D’ESTIU 2015

Bona tarda, tal i com vam quedar amb tots els que vau venir a apuntar els vostres fills i filles els passats dies 15 i 16 de maig us indiquem a continuació les maneres que teniu per a fer el pagament dels torns del casal on vau apuntar el vostre fill/a.

INSTRUCCIONS PAGAMENT 2015

Com podeu apreciar al document adjunt, heu de fer-hi constar el nom del participant i també el número d’identificació que apareix al capdamunt del rebut que us vam donar (ID).
El total a pagar també el podeu trobar en el mateix rebut que us vam donar.

Els terminis per a realitzar els pagaments són els següents:
– pagament sencer: cal pagar la totalitat abans del 5 de juny de 2015
– pagament fraccionat: cal pagar el 50% de la totalitat abans del 5 de juny i la resta abans del 3 de juliol del 2015.

Un cop fets els pagaments haureu de portar el rebut que us donaran al banc o bé el resguard que us imprimiu vosaltres mateixos (si ho feu a través de la línia oberta o similar) els dimecres o divendres de 16:00h a 19:30h a l’Oficina Jove Cal Drac (planta inferior, despatx de Coordinadora).
Si us és més còmode també ens els podeu fer arribar escanejats per correu electrònic al correu de casal d’estiu: coordinadora.casal@gmail.com

En cas de dubte podeu escriure un correu a coordinadora.casal@gmail.com i tan aviat com puguem us contestarem.

Moltes gràcies per la vostra confiança i per creure en el lleure a través de les nostres activitats.

Sorteig de colònies i campaments fet: 143!

El número que ha sortit en el sorteig és el 143!

Podeu consultar les llistes a: http://www.coordinadoradelleure.org/wp/?page_id=432

SORTEIG COLÒNIES I CAMPAMENTS I INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU

Atenció famílies! us recordem dues coses molt importants!

La primera d’elles és que aquest proper divendres 15 de maig, a les 20:30h a l’Oficina Jove Cal Drac tindrà lloc el SORTEIG DE LES PLACES de les colònies i campaments 2015! Per tots aquells que ho desitgeu, podeu assistir per viure el sorteig de manera presencial i saber al moment si heu obtingut una plaça a les colònies i campaments!
Qui no pugui venir que no pateixi, perquè un cop fet el sorteig es procedirà a enviar per correu electrònic el llistat de tots aquells que han obtingut plaça, juntament amb els passos a seguir a partir d’aquell moment!

La segona cosa que us volem recordar és que aquest mateix divendres dia 15, de les 19:00h a les 21:00h hi haurà les INSCRIPCIONS GENERALS presencials dels casals d’estiu 2015 a l’Oficina Jove Cal Drac.
Els altres dies que us podeu venir a inscriure-us són els següents:
– dissabte 16 de maig de 11:00h a 13:00h
– divendres 29 de maig de 19:00 a 21:00h
– dissabte 30 de maig de 11:00h a 13:00h

Us hi esperem a tots!