PREINSCRIPCIÓ COLÒNIES I CAMPAMENTS 2024

Atenció famílies! A partir d’avui dimeres 24 d’abril podeu fer la preinscripció de colònies i campaments entrant al següent link que us portarà a un formulari de Google Forms:

PREINSCRIPCIÓ COLÒNIES I CAMPAMENTS OO 2024

TENIU TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

Important llegir les BASES DE COLÒNIES I CAMPAMENTS 2024 !!!

El període de preinscripció online és del 24 d’abril al 9 de maig. Estigueu alerta i no us despisteu!!

Un estiu més que passarem de colònies i campaments amb tots/es vosaltres! Com sempre amb la mateixa il·llusió i amb més ganes que mai!!!

Viu l’estiu amb coordinadora. Tot un món de lleure al teu abast.

INSCRIPCIÓ CASAL D’ESTIU 2024

Viu l’estiu amb Coordinadora. Tot un món de lleure el teu abast!

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA DE LLEURE DEL PLA DE L’ESTANY 2024

(Feu click damunt el títol per veure la informació)

Famílies! Ara sí que sí, engeguem motors. A partir d’avui ja podeu fer la INSCRIPCIÓ als nostres casals d’estiu d’enguany. Recordeu que teniu temps per inscriure-us fins al 17 de maig, no badeu!

Aquest any ens trobareu a Banyoles, Camós i Esponellà. Mireu la informació per veure les dates en què s’ofereix cada casal i els grups d’edat!

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre I3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels infants i als seus interessos! Apostem pel LLEURE DE QUALITAT!

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLIC AQUÍ

Per a més informació:

Contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic (coordinadora.casal@gmail.com) o via mòbil (606046849). El mòbil s’obrirà de dilluns a divendres de 13 a 15h durant el mes d’abril i maig

 

EI, EI, EI! AQUEST ESTIU TORNEM A OIX: CAMPS MUSICALS D’OIX 2024

Aquest estiu 2024 tornem al poble d’Oix per omplir-lo de música, cultura i lleure! Camps musicals d’Oix del 27 de juliol al 10 d’agost, per a joves de 14 a 17 anys. 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS: del 15 d’abril al 30 d’abril, aquí

Tota la informació a: Camps musicals d’Oix 2024