Casals d’estiu

És el CASAL D’ESTIU de OO!

Engeguem motors amb les piles ben carregades. Un any més s’acosten les vacances d’estiu i amb elles el CASAL D’ESTIU de Coordinadora de lleure!

Serà un estiu d’experiències, vivències, coneixences,… amb un munt de JOCS, GIMCANES, TALLERS, SORTIDES i alguna que altre SORPRESA.

Per apuntar al teu fill o filla al casal envia un correu a coordinadora.casal@gmail.com

Aquí teniu adjuntades les presentacions dels casals d’enguany amb la informació de la reunió informativa per les famílies que vam fer:

Casals de la Pinya i Dracs

Casals d’Escàndol i Enjove’t

Casal de Camós

Ep, tingues en compte els passos a seguir després de contactar amb nosaltres a través del mail, detallats a continuació:

1.Assegura’t de tenir la informació del participant (DNI,…)

2.Tingues a mà la informació del casal per escollir a quin torn voleu apuntar-vos i quines setmanes.

Fixeu-vos que cal marcar cada setmana per separat. Per fer-ho cal escollir el casal desitjat en el desplegable de la segona fila. Alhora cal escollir per a cada setmana si es vol acollida i/o menjador en la primera i tercera fila (com es veu en la imatge).

*Atenció! El servei d’acollida i menjador tan sols s’ofereix al casal de La Pinya i Els Petits Dracs (ambdós es porten a terme a l’escola Baldiri Reixac).

3. Un cop omplert el formulari imprimeix la fitxa d’inscripció.

4. Portar la fitxa d’inscripció, la fotocòpia del llibre de vacunes i de la targeta sanitària, i el rebut de pagament a l’Oficina Jove Cal Drac de Banyoles abans de l’1 de Juny.(Horaris secretaria de Coordinadora de Lleure dimecres i divendres de 15:30h a 19:30h).

Preus del casal

Preu acollida: 12€/setmana, 3€/dia

Preu casal: 42€/setmana o 39,5€/setmana en cas de familia nombrosa, monoparental i germans/es (la tarifa reduïda en cas de germans/es només s’aplicarà a les setmanes que coincideixin)

Preu menjador: 20€/setmana, 5€/dia

El servei de dinar de 13h a 15h no inclou el dinar en sí, el dinar cal que se’l porti cada participant.

Per acollida i/o menjador dies puntuals no s’ha de marcar acollida i/o menjador al formulari de preinscripció, caldrà informar setmana a setmana al mateix casal.

Aquí teniu la informació:

Tens alguna consulta?

Pots fer-la escrivint a aquest mail: coordinadora.casal@gmail.com o trucant o enviant un whatsapp al 606046849

 

Us deixem amb un video resum de la trobada intercasals de OO del casal d’estiu 2017!

Aquest any 2019, més i millor! Ens veiem pròximament!