INFORMACIÓ DEL CASAL DE COORDINADORA 2020!

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA 2020

El pròxim dilluns 1 de juny s’inicia el període d’inscripcions al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Es tracta d’un any excepcional on s’adoptaran les mesures necessàries per garantir la salut i el benestar, tant físic com emocional, dels infants. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social, sense ànim de lucre.

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es.

Els casals de La Pinya, Petits Dracs i Escàndol s’ofereixen en dos espais, l’escola de La Vila i l’escola de Can Puig, per tal que puguem oferir el màxim de places possibles i així vetllar perquè cap infant es quedi sense casal aquest any.

Per a més informació:

Consulteu les mesures de prevenció que es duran a terme als nostres casals.

Consulteu la normativa d’inscripcions  que adoptarem enguany.

Us adjuntem la pàgina web on es recull tota la informació, recollida per la Direcció General de Joventut, relacionada amb l’organització de les activitats de lleure educatiu corresponent a l’estiu 2020.

És convenient que us llegiu tota la informació abans de realitzar la inscripció!