SORTEIG COLÒNIES I CAMPAMENTS I INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU

Atenció famílies! us recordem dues coses molt importants!

La primera d’elles és que aquest proper divendres 15 de maig, a les 20:30h a l’Oficina Jove Cal Drac tindrà lloc el SORTEIG DE LES PLACES de les colònies i campaments 2015! Per tots aquells que ho desitgeu, podeu assistir per viure el sorteig de manera presencial i saber al moment si heu obtingut una plaça a les colònies i campaments!
Qui no pugui venir que no pateixi, perquè un cop fet el sorteig es procedirà a enviar per correu electrònic el llistat de tots aquells que han obtingut plaça, juntament amb els passos a seguir a partir d’aquell moment!

La segona cosa que us volem recordar és que aquest mateix divendres dia 15, de les 19:00h a les 21:00h hi haurà les INSCRIPCIONS GENERALS presencials dels casals d’estiu 2015 a l’Oficina Jove Cal Drac.
Els altres dies que us podeu venir a inscriure-us són els següents:
– dissabte 16 de maig de 11:00h a 13:00h
– divendres 29 de maig de 19:00 a 21:00h
– dissabte 30 de maig de 11:00h a 13:00h

Us hi esperem a tots!