Dia 3

Bon dia amb energia confinadets i confinadetes!!! Heu esmorzat bé? A veure si podeu seguir al ritme als monitors i les monitores d’Ei, Gent! Porten una marxa que és difícil atrapar-los!

Continuem el matí d’avui amb un taller de cuina. Farem galetes!!! Heu de tenir ben a punt tots els ingredients que us vam demanar a l’inici del casal. Al vídeo us expliquem les quantitats i el procediment. Ep! Molt important. També us hem deixat dins el vídeo o a la discripció d’aquest, la mateixa recepta però SENSE GLUTEN (Fixeu-vos amb les quantitats). Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària podeu substituir un ingredient per un altre que no ho contingui.

Apa, cuiners i cuineres volem rebre moltes fotos del resultat!!!

Pels més petits de la casa us toca… taller de dansa!

I pels més grans de casa, joves i adults també, us hem preparat un SCAPE ROOM. Us animeu a fer-lo? A veure si aconseguiu arribar fins al final. Per accedir-hi cliqueu el següent enllaç: SCAPE ROOM

Acabem el dia d’avui amb una gimcana de pistes. Trobareu tota la informació necessària al vídeo i als pòsters que us pengem! Vinga, que el ritme no pari!!!

 

 

Avui ha sigut un dia molt intens, almenys per nosaltres. Estem tan cansats i cansades que sentint aquesta cançó se’ns acluquen els ulls. Bona nit confinadets i confinadetes, demà serà un altre dia carregat d’emocions.