INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU 2022

INFORMACIÓ CASALS DE COORDINADORA DE LLEURE DEL PLA DE L’ESTANY 2022

(Feu click damunt el títol per veure la informació)

Famílies! Dilluns 25 d’abril s’inicia el període d’inscripcions al casal d’estiu de Coordinadora d’aquest any. Teniu temps per apuntar-vos fins dilluns 23 de maig. 

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLICK AQUÍ

Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany està format per les entitats que fem lleure durant l’any: Ei, Gent!, Escambell, Femtram i Somiatruites. Apostem per un lleure just, de qualitat i que vetlli i respecti la nostra ideologia com a entitat social i sense ànim de lucre.

Els casals van destinats a nens i nenes d’edats compreses entre P3 i 4t d’ESO. Cada projecte presenta una franja d’edat diferent, a la qual li corresponen una sèrie d’ítems i objectius a tenir en compte, en referència a l’adequació de les activitats a l’edat dels nens/es.

Ep, atenció! Aquest any tenim novetats, ja que oferim un nous casals a tota la comarca del Pla de l’Estany. Mireu el fulletó per saber quins casals i grups per edat oferim.

Per a més informació:

Contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic (coordinadora.casal@gmail.com) o via mòbil (606046849). El mòbil s’obrirà a partir de l’1 de maig. 

Viu l’estiu amb Coordinadora. Tot un món de lleure el teu abast!