Dia 5 – Casal cOOvidnadora

Bon dia famílies! Avui ja és l’últim dia de casal virtual… Però alegria que estem de celebració!!! Preparats i preparades per passar un altre dia amb nosaltres?

Per començar el dia amb energia avui escalfem amb La Traça! Ells i elles troben a faltar molt la munyanya és per això que l’han portat a casa. Uf! A vosaltres us hi cap una muntanya al menjador? Provem-ho!

La primera activitat que us proposem avui és un súper joc de taula. Ni més ni menys que el joc de taula de cOOvidnadora! Oi que guai? Pareu molta atenció al següent vídeo que us expliquem com es juga i tot el que necessiteu.

Sobretot! Descarregeu-vos els enllaços següents:

TAULELL JOC DE TAULA

El joc de taula de cOOvidnadora (Party)

Com ja he dit avui estem de celebració! Sabeu per què? Celebrem cap d’any!!! Així que aneu a buscar alguna cosa per fer les campanades i feu-les amb nosaltres!

Avui us toca dormir al menjador. Per fer-ho caldrà que munteu abans una cabanya, una tenda,… Feu-vos el vostre lloc per passar la nit! Ep, per cert! Recordeu també a preparar la motxilla amb tot el necessari (pijama, sac de dormir i lot, entre d’altres) i no us oblideu tampoc de preparar el vostre sopar i posar-lo en una carmanyola.

Quines ganes que tenim de veure les vostres súper cabanyes!!!

El final del dia està arribant i el final d’aquest casal virtual també. Esperem que dormiu molt bé dins les cabanyes que heu muntat.

El dia ha tocat a la seva fi. Nosaltres ens estirem al sac, dins la cabanya, i tanquem els ulls escoltant aquesta cançó. Poc a poc ens ve la son…

El casal de cOOvidnadora també s’ha acabat. Volem agraïr-vos la vostra participació i esperem que us ho hagueu passat molt bé al nostre costat. Esperem retrobar-nos ben aviat i seguir fent el que tant ens agrada fer junts: LLEURE. I si no… continuarem fent que el lleure no s’acabi malgrat el confinament. Bona nit confinadets i confinadetes. Fins molt aviat!